Їжа
robertss 13.09.2023 Article
Адигейська кухня увібрала в себе традиції різних народів — адигів, кабардинців, черкесів. Національне меню багате на страви з м’яса та молока, дуже люблять тут гострі спеції. Останні навіть додають до солі, яка в усьому світі відома, як сіль, що .
Відфільтрувати рецепти в добірці
Назва рецепта
Бажані інгредієнти
Виключити інгредієнти
Час приготування
Вегетаріанське
Джерело рецепта
легко
Видно я дуже скучив за кулінарією, раз знайшов у своєму робочому графіку час і сили, щоб приготувати .
Касим Ерістов 2 січня 2022 року
легко
Касим Ерістов 17 березня 2016
середньо
Гедлібже — курча в сметанному соусі, з кукурудзяною та пшоняною «пастою» — .
легко
Подібний соус дуже поширений у багатьох світових кухнях. Часниковий соус на основі кислого молока .
Касим Ерістов 18 лютого 2016
легко
Цю старовинну національну страву можна віднести до гарячих закусок. З відомих мені світових кухонь .
Касим Ерістов 18 лютого 2016
середньо
Цим рецептом хочу відновити істину і надати думці читачів «Гастронома» версію цієї страви .
Касим Ерістов 24 листопада 2015
складно
Ця старовинна автентична адизька (черкеська) страва має язичницьке коріння. Традиційно її готують .
Касим Ерістов 24 листопада 2015
середньо
середньо
Адигейська кухня увібрала в себе традиції різних народів — адигів, кабардинців, черкесів. Національне меню багате на страви з м’яса та молока, дуже люблять тут гострі спеції. Останні навіть додають у сіль, яка в усьому світі відома, як адигейська сіль.
Найпопулярнішим продуктом є, звісно ж, адигейський сир. Його використовують як самостійну закуску, так і як інгредієнт до інших страв.
Жителі цих країв багато часу проводили у військових походах, що не могло не позначитися на рецептурі страв. У результаті адигейська кухня виробила багато рецептів, розрахованих на тривале зберігання продуктів у польових умовах.
Ключові слова
Якщо ви помітили помилку або неточність, будь ласка, повідомте нам .
СХОЖІ МАТЕРІАЛИ
середньо
Гедлібже — курча в сметанному соусі, з кукурудзяною та пшоняною «пастою» — .
легко
Касим Ерістов 17 березня 2016
середньо
Є такі рецепти, приготувавши які, господині щось додають до нього або прибирають якийсь елемент.